Sport

Bucks verslaan Celtics in NBA

10-02-2016 08:53

MILWAUKEE (ANP) – In de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA heeft Milwaukee Bucks dinsdagavond (lokale tijd) voor eigen publiek een einde gemaakt aan een serie van vijf nederlagen. De thuisploeg zegevierde met 112-111 over Boston Celtics. Khris Middleton voorkwam een verlenging in het Bradley Center. Met 0,6 seconde op klok scoorde hij uit een vrije worp. Middleton eindigde daarmee op 20 punten. Greg Monroe was met 29 punten en 12 rebounds de uitblinker bij de Bucks.

In een zeer doelpuntrijke wedstrijd verloor Dallas Mavericks op eigen vloer na verlenging met 119-121 van Utah Jazz. Gordon Hayward maakte in de slotseconde de winnende treffer voor de bezoekers, die de zevende zege op rij behaalden.

Golden State Warriors boekten tegen Houston Rockets de tiende overwinning op rij: 123-110. Stephen Curry was weer de gevierde man met 35 punten. Het was zijn 23e wedstrijd dit seizoen met 30 punten of meer. Voor de Warriors was het de 24e opeenvolgende thuiszege in deze competitie.