TPOok!

 
avatar
   
Sport

Bertens op Mallorca tegen Duitse Lisicki

Tags: ,

MALLORCA (ANP) – Kiki Bertens speelt komende week bij het WTA-toernooi van Mallorca in de eerste ronde tegen de Duitse tennisster Sabine Lisicki. Dat is zondag door loting bepaald. De 27-jarige Lisicki maakt op Mallorca haar rentree na lange tijd afwezig te zijn geweest.

Lisicki speelde in november voor het laatst. Ze stond wegens schouderproblemen ruim een half jaar aan de kant. De tennisster zakte op de wereldranglijst naar de 134e plaats. Lisicki kreeg voor het toernooi op Mallorca een wildcard.

Naast Lisicki maakt ook Victoria Azarenka haar rentree op het Spaanse eiland. De voormalige nummer één van de wereld speelde lange tijd niet vanwege de geboorte van haar zoon. De Wit-Russische staat in de eerste ronde tegenover de Japanse Risa Ozaki.

Bertens verloor deze week in de eerste ronde van het WTA-tennistoernooi in Rosmalen van de Duitse Andrea Petkovic.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.