Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Sport

Derde toernooizege tennisser Pouille

Tags: ,

STUTTGART (ANP) - Lucas Pouille heeft zondag voor de derde keer in zijn tennisloopbaan een ATP-toernooi op zijn naam geschreven in het enkelspel. De 23-jarige Fransman was op het gras van Stuttgart in de eindstrijd te sterk voor de Spanjaard Feliciano L贸pez. In een partij die iets langer dan twee uur duurde, trok Pouille in drie sets aan het langste eind: 4-6 7-6 (5) 6-4.

Pouille, de nummer zestien van de wereld, won eind april het toernooi in Boedapest en vorig jaar behaalde hij zijn eerste eindzege in Metz. L贸pez blijft staan op vijf toernooizeges. De 35-jarige tennisser is de nummer 33 van de wereld.

Het was de derde keer dat Pouille en L贸pez elkaar troffen. Allebei hadden ze tot zondag 茅茅n keer gewonnen.

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.