TPOok!

 
avatar
   
Sport

Van Aert klopt Van der Poel in Elfstedenronde

Tags: ,

BRUGGE (ANP) – Normaal gesproken zijn ze in de winter elkaars grootste concurrenten in het veldrijden, maar zondag streden Wout van Aert en Mathieu van der Poel ook op de weg om de winst. De Belg klopte zijn Nederlandse rivaal na een koers van 199 kilometer in de straten van Brugge en schreef zodoende de Elfstedenronde op zijn naam.

De Belgische eendagskoers stond voor het eerst sinds 1989 weer op het programma, als onderdeel van de Europese Tour. Zowel de start als de finish lag in Brugge, met onderweg onder meer zeventien kasseienstroken. De veldrijders Van Aert van Van der Poel maakten onderdeel uit van de kopgroep en sprintten in de Belgische stad om de winst, met de wereldkampioen als winnaar.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.