TPOok!

 
avatar
   
Sport

Vekic verrast Konta in finale Nottingham

Tags: ,

NOTTINGHAM (ANP) – Johanna Konta heeft haar favorietenrol in de finale van het WTA-tennistoernooi van Nottingham zondag niet waar kunnen maken. De als eerste geplaatste Britse won tegen de Kroatische Donna Vekic nog wel de eerste set, maar verloor de wedstrijd alsnog: 6-2 6-7 (3) 5-7.

Konta won in april het toernooi van Miami en staat inmiddels op de achtste plaats van de wereldranglijst. Vekic won drie jaar terug, toen ze pas zeventien was, in Kuala Lumpur haar eerste WTA-titel. In Nottingham voegde ze daar haar tweede aan toe. Vekic is op dit moment de mondiale nummer zeventig.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.