TPOok!

 
avatar
   
Sport

Van Baarle: ga het zeker proberen

Tags: ,

LAISSAC-SÉVÉRAC L'ÉGLISE (ANP) – Dylan van Baarle behoort ook zondag in de vijftiende etappe van de Tour de France tot de aanvallers. ,,Ik ga het zeker proberen'', zei hij voor de etappe al bij de NOS. ,,Het zal niet makkelijk zijn. Het begint meteen met een klim.''

Maar Van Baarle weet ook dat er voor zijn type renner niet veel mogelijkheden meer liggen in deze Tour. ,,Er zijn niet meer heel veel etappes tot aan Parijs. Je moet alle kansen die je hebt aangrijpen. In principe zal deze rit te zwaar zijn voor mij. Maar als ik het niet probeer, lukt het zeker niet'', aldus de renner van Cannondale-Drapac, die kort achter de Fransman Warren Barguil als vierde bovenkwam op de eerste col van de dag.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.