TPOok!

 
avatar
   
Sport

Campina stapt in het wielrennen

Tags: ,

SAINT-ÉTIENNE (ANP) – Zuivelproducent FrieslandCampina heeft zich voor drie jaar als cosponsor verbonden aan wielerploeg LottoNL-Jumbo. Dat maakte het team van manager Richard Plugge maandag op de rustdag in Saint-Étienne bekend. Campina gaat via de ploeg reclame maken voor de nieuwe productlijn Vifit Sport. Friesland Campina heeft de intentie om in de toekomst de samenwerking uit te breiden.

,,Het is fantastisch nieuws dat een Nederlandse multinational ervoor kiest om in de wielersport te stappen'', aldus Plugge. Vifit wordt de vijfde sponsor van het team naast Lotto, Jumbo, BrandLoyalty en Bianchi.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.