Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Sport

Luiten na tweede ronde klaar bij PGA

Tags: ,

CHARLOTTE (ANP) - Joost Luiten is er bij de laatste major van dit jaar niet in geslaagd de derde ronde te halen. De Nederlandse golfer ging de tweede dag op de US PGA Championship in Charlotte (North Carolina) rond in 73 slagen. Donderdag had Luiten 76 slagen nodig. Met 149 haalde de Bleiswijker de cut, die was vastgesteld op 147 slagen, niet.

,,Ik heb in de tweede ronde genoeg kansen gehad maar ze niet benut. Het is heel teleurstellend om de cut te missen in een major, maar ik merk gelukkig wel dat mijn lange spel weer steeds iets beter wordt. Ik heb op een heel erg lastige baan veel goede ballen geslagen. Dat is positief, maar nu overheerst natuurlijk de teleurstelling'', aldus Luiten, die donderdag een hole-in-one noteerde.

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.