TPOok!

 
avatar
   
Sport

Pinot wint Ronde van de Ain

Tags: ,

CULOZ (ANP) – Wielrenner Thibaut Pinot heeft zaterdag de Ronde van de Ain op zijn naam gezet. De Fransman van FDJ eindigde in de laatste etappe als tweede achter zijn landgenoot Alexandre Geniez. Dat was voldoende voor de eindzege.

In de rit over 111 kilometer van Lélex naar Culoz ging Pinot op de laatste beklimming naar de top van de Colombier in de aanval. Steven Kruijswijk kon hem maar even volgen en eindigde als elfde. Pinot kwam als eerste boven maar nam in de afdaling geen risico.

Daardoor kon Geniez nog de etappe winnen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.