Sport

Met wie ging Rafael vreemd?

02-01-2013 09:39

Wat hebben we gemist, behalve het echtscheidingsleed van Sylvie en Raf? Met The Post Online kletst u lekker mee aan de koffie-automaat.

‘Raf deed het met Nikkie Plessen’

Nou, já zeg. Waar is Debby Nobel, de adjunct van Grazia als je haar nodig hebt? De vrouw die eerder wist dat Bram en Eva uit elkaar gingen voordat ze het zelf door hadden, laat het totaal afweten in de Raf -Syl divorce.  Opvallend, want haar redactie-leden speculeerden deze zomer al openlijk dat dit eindigende verstandshuwelijk  netjes afgehandeld moest worden.

Zit zo. Syl dicteert columns voor Grazia en dan hoor je nog wel eens wat.

Goed, wij horen ook van alles. Rafael zou buitenechtelijk buiten de doelpalen hebben geschoten in Londen. Met wie is niet helemaal duidelijk. Deze drie lezingen doen de ronde. 1) Hij rotzooide romantisch  met Nikkie Plessen, de blonde petit présentatrice van RTL 2) hij zocht troost bij Estelle 3) néé, zeggen anderen, het was mét Nikkie, maar Estelle zorgde voor Nikkie’s Londense alibi 4) het is allemaal dom gelul.

Wél verfrissend dat het sympathieke duo alles eerlijk kwam vertellen, ook over de losse oudejaars-handjes van Raf aan Bild. En De Telegraaf had niets. Ha! Ha! Dat is de eerste gemiste scoop van het jaar, Wilmaaaaaaaaaaaaa.

En hoe reageerde Debby? Op Twitter deed ze een Duitse Wehrmachtsoldaat na die op zoek was naar onderduikers en de Grazia redactie retweette een recent bericht van Sylvie waarin ze melding maakte van een taart-therapie-sessie met een goede vriendin. ‘Zou dit een hint zijn geweest?’

Bono investeert in technologie

Bono, de moeder Theresa van de popmuziek, heeft een interview gegeven aan ‘s wereld minst gelezen, maar door ons meest gewaardeerde online tijdschrift: MIT Techology Review. Met mobiele applicaties, agro-technologie en nieuwe anti-aids medicijnen kunnen we de extreme armoede oplossen. Hij is verschilliger dan ooit, onze Bono, en dát kon al bijna niet. Pro Bono zou graag zien dat we net zoveel budget aan armoedebestrijding zouden uitgeven als aan de vluchtjes naar de maan.

Jay Z is grootste nieuwjaarsproleet

Als je veel vrienden hebt, moet je soms extreme rondjes geven. Jay-Z tracteerde zijn homies op een afterpartij na een bezoekje aan een concert van Coldplay. Rekening 400.000 dollar. Jay had een muur van champagneflessen laten bouwen. Of was hij zich aan het inspireren voor het maken van de filmmuziek voor de remake van The Great Gatsby?

Europese schuldencrisis in foto’s

Geen zin om al die cijfers te bestuderen over de Europese schuldencrisis= Geeft niks, Mark Rutte snapt ze zelf  ook niet. The New York Times leverde een foto-productie.

Sterren in verkeerde outfits

En omdat we tóch bezig zijn, hierbij een plaatjesreeks met celebs die zich gestijld misdroegen op de rode loper. Op 1: die domme blote benen act van Angelina Jolie. Salon.com heeft er een variant op: jurkjes die net niet zitten.

Papparazzi-fotograaf dood na maken Bieber-plaatje

In de vorige kop zitten veel suggestieve verhaallijnen. Dit is de enige juiste. Man wilde foto maken van witte Bieber Ferrari. Hij wordt aangehouden door politie, steekt daarna rennend over en wordt aangereden. Dood. Heeft niks met inperking van vrijheid van meningsuiting te maken, jongens, of met een hartaanval na het zien van die zingende blaag.  Bieber zat namelijk niet eens in de sportvoiture.

Fiscale cliffhanger in Néchin.

Leuke radiocolumn van Bernard Hammelburg bij BNR. Goede stem vooral. Hammelburg vergelijkt de absurd hoge inkomstenbelasting in Frankrijk met de bizar lage inkomstenbelasting voor de gefortuneerden in Amerika. Conclusie: ‘Laten we eerlijk zijn. Néchin, het Belgische durp waar auteur Gerard Depardieu fiscaal onderduikt, is geen Las Vegas.’

Kamp wil netwerk updaten

Henk Kamp is optimistisch over de economie van 2013. Bladiblibladibla. Moet hij ook zeggen als minister van Economische Zaken. Gaat om de argumentatie bij dit soort praatjes. Eens kijken, wát zegt Henk precies. 1) Rotterdam heeft een goed jaar gedraaid dus… 2) de ICT wordt een nieuwe groeisector dus… 3) ‘Nederland heeft de beste breedbandnetwerken ter wereld 95 van de 100 Nederlanders zijn daarop aangesloten. In 2013 wordt in hoog tempo gewerkt aan het updaten van het mobiele netwerk, zodat die ook tot de top van de wereld behoort.’ Goed, en waar is de visie?

Trampoline springen is een hit

Je ziet ze overal, die trampolines. In tuinen, op schoolpleinen en op fotoshoots bij Sports Illustrated. Kijk maar.

Eerste minuten zijn goed op de beurs

Lekker, de eerste dagwinst van het jaar staat op de borden, tenminste als u nu uitstapt op de AEX. Nieuwsjaarsrally vanwege het begrotingsakkoord.