Doneer aan TPO
 

Johan Cruijff heeft longkanker

Onderzoeken zijn nog gaande

Door: , 13:26, 22 oktober 2015

Onderzoeken zijn nog gaande

Johan Cruijff (68) heeft longkanker. In de afgelopen weken heeft Cruijff medisch onderzoek laten verrichten in een ziekenhuis in Barcelona. Hierbij is longkanker vastgesteld. De onderzoeken zijn echter nog gaande. In een verklaring zegt de familie:

 

“Omwille van de privacy van Johan en zijn familie en vanwege het feit dat de onderzoeken nog niet zijn afgerond, zijn verdere mededelingen op dit moment niet te geven. Wij hopen dat men de privacy van Johan en zijn familie wil respecteren. Wanneer de onderzoeken zijn afgerond zullen wij hierover nader berichten.”

 
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)

BetaallinkOf doneer direct een bedrag via deze betaallink

Om administratieve redenen moet je donatie via het formulier minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie. Of doe hier een donatie aan TPO via creditcard.

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace