Doneer aan TPO
 

Max Verstappen vijfde in de Grote Prijs van Brazilië

Coureur startte vanaf plek 4

Door: , 16:45, 12 november 2017

Coureur startte vanaf plek 4

Max Verstappen heeft niet echt voor de prijzen kunnen racen tijdens de Grand Prix van Brazilië. Zijn Red Bull miste de snelheid voor een aanval richting de vierde overwinning in de Formule 1. Uiteindelijk moest de Nederlander genoegen nemen met de vijfde plaats, achter beide Mercedessen en Ferrari’s.

De overwinning op het circuit van Interlagos ging naar Sebastian Vettel. De Duitser passeerde al voor de eerste bocht Valtteri Bottas, de Fin die met zijn Mercedes van pole mocht starten. Vervolgens stuurde hij zijn Ferrari als snelste over het circuit. Bottas finishte als tweede, vlak voor zijn landgenoot Kimi Räikkönen van Ferrari. Wereldkampioen Lewis Hamilton finishte na een lange inhaalrace nog als vierde. De Britse kopman van Mercedes moest als laatste starten omdat hij zaterdag al in zijn eerste ronde van de kwalificatie in de bandenstapels belandde.

Tweets: @AutobahnEU

 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace