TPOok!

 
Formule 1

Zo ziet de nieuwe wagen van Max Verstappen er uit

Incluis de nieuwe en verplichte 'halo'

Red Bull Racing heeft maandag online de nieuwe auto voor het komende seizoen in de Formule 1 gepresenteerd. De bolide voor Max Verstappen en zijn Australische teamgenoot Daniel Ricciardo ziet er blauw-zwart uit. Maar volgens Red Bull kan de kleurstelling van de auto nog veranderen.

Tijdens de testdagen volgende week op het Circuit de Barcelona-Catalunya zal de kleurstelling voor 2018 worden onthuld. Op de foto is de beugelconstructie goed te zien. Verstappen liet eerder al weten dat hij dit er lelijk uit vindt zien. De beugel moet de coureurs beschermen tijdens een ongeluk.

De nieuwe wagen draagt de naam RB14. Red Bull plaatste bij de auto op twitter de tekst ‘Verlangen naar verstoring in 2018’. Verstappen en Ricciardo moeten met de auto vanaf maart voor successen gaan zorgen in de Formule 1. Het seizoen begint op 25 maart met de GP van Australië.

   

Steun direct Bas Paternotte

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.