Doneer aan TPO
 

Max Verstappen start als vijfde in Azerbeidzjan #AzerbaijanGP

Coureur: 'Ik had beter gekund'

Door: , 17:44, 28 april 2018

Coureur: 'Ik had beter gekund'

Formule 1-coureur Sebastian Vettel begint zondag vanaf poleposition aan de Grote Prijs van Azerbeidzjan. De Duitse leider in het WK-klassement reed in zijn Ferrari tijdens de kwalificatie de snelste tijd. Hij was voor de derde keer op rij de snelste in de kwalificatie.

Lees ook – Supermarkt Picnic moet Max Verstappen 150.000 euro betalen

Max Verstappen vertrekt in zijn Red Bull vanaf de vijfde startpositie. Niet alleen Vettel en zijn teamgenoot Daniel Ricciardo (vierde) waren sneller dan de Limburger. Ook Valtteri Bottas (derde) ging sneller rond dan Verstappen. Kimi-Räikkönen (Ferrari) kwam niet verder dan de zesde tijd.

Verstappen was niet helemaal tevreden over zijn kwalificatie op het stratencircuit. “Ik denk dat ik te lang heb gewacht met mijn snelste ronde”, zei hij voor de camera van Ziggo Sport. “Daardoor waren mijn banden te veel afgekoeld.” Op de vraag of hij iets voorzichtiger gaat rijden na zijn crashes in de laatste wedstrijden gaf hij niet echt antwoord. “Ik wil gewoon in de punten rijden”, zei Verstappen.

ANP

 
 
 

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken:
(Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Om administratieve redenen moet je donatie minimaal 5 Euro zijn. Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]. Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie

Advertentie

 
 
 

Inloggen TPO+

 
 
 
 
 

 

(Be)Spaarvarken

Vergelijk en steun direct TPO! Voor iedere aankoop krijgt TPO een vergoeding.

 

  True managed webspace