TPOok!

 
avatar
   
Sport

Wozniacki te sterk voor Pliskova

Tags: ,

TORONTO (ANP) – Tennisster Caroline Wozniacki heeft vrijdag op het toernooi van Toronto de nummer één van de plaatsingslijst, Karolina Pliskova uitgeschakeld. De Deense, een voormalig nummer één van de wereld, was in drie sets de baas over de huidige aanvoerster van de wereldranglijst uit Tsjechië: 7-5 6-7 (3) 6-4.

Wozniacki is de nummer zes van de plaatsingslijst in de Canadese metropool. Ze neemt het in de halve finale op tegen de winnares van de partij tussen de Amerikaanse Sloane Stephens en de Tsjechische Lucie Safarova.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.