TPOok!

 
avatar
   
Sport

Hogenkamp kan niet verrassen in Linz

Tags: ,

LINZ (ANP) – Richèl Hogenkamp heeft op het toernooi in Linz niet voor een verrassing kunnen zorgen. De 25-jarige tennisster uit Doetinchem moest in de eerste ronde haar meerdere erkennen in de als eerste geplaatste Magdalena Rybarikova. De vier jaar oudere Slowaakse zegevierde in twee sets: 7-5 6-3. Het was de eerste keer dat beide speelsters elkaar in het WTA-circuit troffen.

Hogenkamp, de nummer 107 van de wereldranglijst, leverde in de eerste set drie keer haar service in. De Nederlandse brak in de vierde (2-2) en tiende game (5-5) nog wel terug, maar in de slotfase had Rybarikova toch weer de overhand. Ook in de tweede set gaf Hogenkamp de nummer 28 van de wereld goed partij. Na het verlies van haar service in de zevende game viel aan een nederlaag echter niet meer te ontkomen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.