TPOok!

 
avatar
   
Sport

Nederlandse zwemtop in Swim Cup in Amsterdam

Tags: ,

AMSTERDAM (ANP) – De Nederlandse zwemtop maakt zijn opwachting in de Swim Cup in Amsterdam. Ranomi Kromowidjojo, Femke Heemskerk, Marrit Steenbergen, Maaike de Waard en Kyle Stolk verschijnen onder anderen aan de start bij het evenement dat van 20 tot en met 22 oktober op de kalender staat.

De Swim Cup in het Sloterparkbard is voor dit seizoen is omgedoopt tot een kortebaantoernooi. Zwemmers kunnen zich in Amsterdam nog proberen te plaatsen voor de Europese kampioenschappen in het 25-meterbad in december in Kopenhagen.

,,Na de succesvolle World Cup in Eindhoven in augustus is het goed om weer voor eigen publiek te racen. De zwemmers zijn vol in voorbereiding op het kortebaanseizoen en pakken deze kans om in zich in Amsterdam nog te kwalificeren voor de EK’’, aldus hoofdcoach Marcel Wouda.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.