TPOok!

 
avatar
   
Sport

Sagan begint weer ‘Down Under’

Tags: ,

ADELAIDE (ANP) – Wereldkampioen Peter Sagan opent zijn seizoen komend jaar wederom in Australië. De Slowaakse wielrenner doet weer mee aan de Tour Down Under, tevens de openingswedstrijd van de UCI WorldTour. Begin dit jaar debuteerde Sagan 'Down Under' voor zijn nieuwe ploeg Bora-hansgrohe. De alleskunner op de fiets wist toen geen enkele rit te winnen, wel eindigde hij drie keer als tweede.

De 27-jarige Slowaak veroverde afgelopen maand in Noorwegen voor de derde keer op rij de wereldtitel op de weg. Sagan komt zijn regenboogtrui in januari showen in Australië. ,,Het is de perfecte start van het seizoen in de WorldTour'', zei hij in Australische media over de twintigste editie van de Tour Down Under. ,,Deze ronde heeft alles: een zwaar parcours, goed weer en gepassioneerde fans die iedere dag voor ons juichen.''

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.