TPOok!

 
avatar
   
Sport

Tennisser Kyrgios krijgt weer boete van ATP

Tags: ,

SHANGHAI (ANP) – Nick Kyrgios heeft een boete van zo'n 8500 euro gekregen. Volgens de ATP, de organisatie voor proftennissers, heeft de Australiër zich opnieuw onsportief gedragen.

Kyrgios liep dinsdag zomaar van de baan nadat hij in zijn wedstrijd met de Amerikaan Steve Johnson de eerste set had verloren. Hij liet zich niet medisch onderzoeken maar vertelde later op sociale media last van zijn maag te hebben. ,,Daarnaast deed mijn schouder ook steeds meer pijn. Ik was niet in staat verder te spelen'', stelde hij.

Kyrgios kreeg vorig jaar tijdens hetzelfde toernooi van Shanghai een boete van 14.000 euro. Volgens de ATP zou hij niet zijn best hebben gedaan tijdens een wedstrijd tegen de Duitser Mischa Zverev. De Australiër misdraagt zich regelmatig op de tennisbaan. Vorig jaar werd hij op Wimbledon en Roland Garros bestraft voor zijn onbehoorlijk taalgebruik.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.