TPOok!

 
avatar
   
Sport

Rojer en Tecau zeker van ATP Finals

Tags: ,

SHANGHAI (ANP) – Jean-Julien Rojer en Horia Tecau hebben zich verzekerd van deelname aan de ATP Finals volgende maand in Londen.

De Nederlandse tennisser en zijn Roemeense dubbelpartner bereikten donderdag de kwartfinales van het masterstoernooi in Shanghai door een zege op het Colombiaanse tweetal Juan Sebastian Cabal en Robert Farah (3-6 6-4 10-6). Ze stelden hiermee hun plek bij het eindejaarstoernooi met de beste acht koppels van het seizoen veilig.

Rojer en Tecau maken samen voor de derde keer als duo hun opwachting bij de ATP Finals. In 2015 pakten ze de titel en sloten ze het jaar af als nummer een van de wereld. Dit seizoen wonnen Rojer en Tecau tot nu toe vier titels, met als hoogtepunt de US Open.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.