TPOok!

 
avatar
   
Sport

Sjarapova naar kwartfinales in Tianjin

Tags: ,

TIANJIN (ANP) – Maria Sjarapova heeft donderdag de kwartfinales bereikt van het tennistoernooi in de Chinese stad Tianjin. De Russin rekende in de tweede ronde met 7-5 6-3 af met de Poolse Magda Linette. In haar eerste partij had Sjarapova al de als negende geplaatste Roemeense Irina-Camelia Begu verslagen.

Sjarapova, die sinds eind april weer actief is op de WTA Tour na haar schorsing wegens doping, doet met een wildcard mee aan het Chinese toernooi. Vorige week werd ze in Peking in de derde ronde uitgeschakeld door de Roemeense Simona Halep, die zichzelf aan kop van de wereldranglijst nestelde door daar de finale te halen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.