TPOok!

 
avatar
   
Sport

Italiaan Canola wint Japan Cup

Tags: ,

TOKIO (ANP) – De Italiaanse wielrenner Marco Canola heeft zondag de Japan Cup gewonnen. Wegens hevige regenval in Tokio werd de wedstrijd ingekort tot 103 kilometer. De Nederlander Antwan Tolhoek van LottoNL-Jumbo eindigde als vierde.

Canola won de sprint van een kopgroep van vijf. De renner van Nippo-Vini Fantini hield de Spanjaard Benjamin Prades en de Japanner Takeaki Amezawa achter zich. De Belg Jasper Stuyven won de sprint van het peloton om de zesde plaats.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.