TPOok!

 
avatar
   
Sport

Tienpont terug als schipper Team AkzoNobel

Tags: ,

ALICANTE (ANP) – Schipper Simeon Tienpont heeft zich zondag gewoon in de haven van Alicante gemeld om als schipper van team AkzoNobel te beginnen aan de Volvo Ocean Race. Dat is de verrassende ontknoping van een conflict tussen Tienpont en AkzoNobel, dat er vorige week toe leidde dat de 35-jarige zeiler werd gepasseerd voor de wedstrijd.

Tienpont spande een arbitragezaak aan, over de uitslag deden beide partijen zaterdag geen mededelingen. ,,Ik ben blij dat ik terug ben, er waren wat problemen afgelopen week, maar nu kan ik gelukkig weer het water op'', zei Tienpont op het Twitter-account van de organisatie. De eerste etappe gaat om 14.00 uur van start en voert van Alicante naar Lissabon.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.