TPOok!

 
avatar
   
Sport

De Bruin twintigste in tweemansbob

Tags: ,

LAKE PLACID (ANP) – Bobsleeër Ivo de Bruin is het wereldbekerseizoen in de tweemansbob in Lake Placid gestart met een twintigste plaats. Samen met Bror van der Zijde bleef de 31-jarige piloot na twee runs met 1.53,04 iets meer dan een seconde verwijderd van de winnende tijd. De zege in Lake Placid ging in 1.51,92 naar de Duitser Nico Walther met remmer Christian Poser.

De Bruin zette in de eerste run met 56,23 een gedeelde negentiende tijd neer. Dat was net voldoende om mee te mogen doen aan de tweede run. Daarin was de Nederlandse bob met 56,81 de langzaamste van de twintig deelnemers.

Vrijdag volgt de tweede wereldbekerwedstrijd in de tweemansbob. Vanwege het warme weer besloot de internationale bond IBSF in het openingsweekeinde de viermansbobs niet toe te laten, omdat de ijskwaliteit tekortschiet. Volgende week in Park City volgen twee wedstrijden in de viermansbob.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.