TPOok!

 
avatar
   
Sport

Harden op dreef voor Houston Rockets

Tags: ,

HOUSTON (ANP) – James Harden was wederom de grote uitblinker bij de basketballers van Houston Rockets, die Cleveland Cavaliers met 117-113 versloegen in de Amerikaanse NBA. Harden noteerde 35 punten, 11 rebounds en 13 assists in het duel. Houston boekte zijn negende zege van het seizoen en voert samen met Golden State Warriors de stand aan in de Western Conference.

Harden haalde onlangs nog uit tegen Utah Jazz met 56 punten en is momenteel de sterspeler van de Rockets.

Bij Cleveland, vorig seizoen finalist in de NBA, was vedette LeBron James goed voor 33 punten. Jeff Green maakte er 27. De Cavaliers komen dit seizoen moeizaam op gang; het team staat na zijn zesde nederlaag pas op de elfde plek in de Eastern Conference.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.