TPOok!

 
avatar
   
Sport

Luiten tiende in Zuid-Afrika

Tags: ,

SUN CITY (ANP) – Joost Luiten neemt bij de Nedbank Challenge in Zuid-Afrika na twee ronden de gedeelde tiende plaats in met een totaal van 143 slagen (-1). De Nederlandse golfer ging vrijdag op de Gary Player Country Club in Sun City rond in 72 slagen (par). Hij noteerde drie bogeys en drie birdies. Luiten stond donderdag na de openingsronde, die hij aflegde in 71 slagen, nog op de gedeelde 22e positie.

Het toernooi, dat deel uitmaakt van de Europese Tour, werd vrijdag wegens slechte weersomstandigheden voor enige tijd stilgelegd. Toch konden alle deelnemers hun tweede ronde voltooien. De Fransman Victor Dubuisson leidt met een score van 138 slagen (-6).

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.