TPOok!

 
avatar
   
Sport

Nadal rekent op fit lichaam in Finals

Tags: ,

LONDEN (ANP) – Rafael Nadal vertrouwt erop dat hij volledig hersteld is van zijn knieblessure tijdens de komende ATP Finals in Londen. De Spaanse tennisser speelt maandag zijn eerste partij op het eindejaarstoernooi tegen de Belg David Goffin. ,,Ik heb er alles aan gedaan om fit te worden voor Londen en hoop dat ik 100 procent kan geven'', zei de Spaanse nummer één van de wereld tegen Sky Sports.

Nadal moest zich vorige week terugtrekken uit de Masters van Parijs met een pijnlijke rechterknie. De Spanjaard, die dit seizoen Roland Garros en de US Open won, zei graag nog één keer tot het uiterste te willen gaan. Hij won het slottoernooi, waarin de beste acht tennissers van het jaar elkaar treffen, nog nooit. ,,Ik heb een geweldig seizoen gehad en barst van vertrouwen. Ik wil nog één keer alles geven.''

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.