TPOok!

 
avatar
   
Sport

Ook diskwalificatie op 1000 meter voor Knegt

Tags: ,

WERELDBEKER SHORTTRACK

SHANGHAI (ANP) – Sjinkie Knegt beleeft vooralsnog een ongelukkige wereldbekerwedstrijd in Shanghai. De Nederlandse shorttracker kreeg vrijdag in de voorronden van de 1000 meter een straf en is daardoor uitgeschakeld. Een dag eerder overkwam de 28-jarige Knegt hetzelfde op de 500 meter. Zaterdag staat hij wel in de halve finales op de 1500 meter.

Naast Knegt wisten ook Dennis Visser en Dylan Hoogerwerf de kwartfinales op de kilometer niet te bereiken.

De Nederlandse vrouwen hadden op de 1000 meter meer succes. Suzanne Schulting was in haar heat in China de rapste. Yara van Kerkhof en Lara van Ruijven bereikten als nummer twee in hun serie de kwartfinales, die voor zondag staan gepland.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.