TPOok!

 
avatar
   
Sport

Ricciardo tien plaatsen teruggezet

Tags: ,

SAO PAULO (ANP) – Daniel Ricciardo wordt zondag in de Grote Prijs van Brazilië in de Formule 1 tien plaatsen teruggezet. De 28-jarige Australiër, bij Red Bull teamgenoot van Max Verstappen, heeft een deel van zijn motor laten vervangen. Dat leidt automatisch tot een zogenoemde gridpenalty.

Op welke plek Ricciardo in Sao Paulo start wordt pas duidelijk in de kwalificatie, de zaterdag wordt verreden.

Ricciardo liet twee weken geleden tijdens de Grote Prijs van Mexico ook zijn motor vervangen. Dat bleek geen garantie voor succes. Na een gridstraf van toen twintig plaatsen viel hij al vroeg in de race uit.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.