TPOok!

 
avatar
   
Sport

Verstappen vijfde in tweede vrije training

Tags: ,

SAO PAULO (ANP) – Max Verstappen heeft vrijdag de vijfde tijd gereden in de tweede vrije training van de Grote Prijs van Brazilië in de Formule 1, die zondag in Sao Paulo wordt verreden. De Nederlandse coureur van Red Bull verbeterde zich daarmee niet ten opzichte van de eerste sessie eerder op de dag, waarin hij als vierde eindigde. Zijn snelste rondje legde hij nu af in 1.09,886.

Lewis Hamilton, al wereldkampioen, was in zijn Mercedes de snelste (1.09,515). Teamgenoot Valtteri Bottas (1.09,563) reed de tweede tijd. Daniel Ricciardo, ploeggenoot van Verstappen, was nummer drie.

In de eerste training was Hamilton ook al de snelste, voor Bottas.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.