TPOok!

 
avatar
   
Sport

Vierde tijd Verstappen in eerste training

Tags: ,

SAO PAULO (ANP) – Max Verstappen heeft vrijdag tijdens de eerste vrije training voor de Grand Prix van Brazilië de vierde tijd neergezet. De Nederlandse Formule 1-coureur van Red Bull kwam op het Autódromo José Carlos Pace, beter bekend als Interlagos, tot een snelste ronde van 1.09,750. Verstappen reed 31 rondjes.

Wereldkampioen Lewis Hamilton was in zijn Mercedes ongeveer een halve seconde rapper dan Verstappen: 1.09,202. Zijn ploeggenoot Valtteri Bottas klokte de tweede tijd (1.09,329), voor Kimi Raikkönen van Ferrari: 1.09,744.

Daniel Ricciardo, ploeggenoot van Max Verstappen bij Red Bull, zette in Sao Paulo de vijfde tijd neer. Later op vrijdag is de tweede vrije training.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.