TPOok!

 
avatar
   
Sport

Celtics zetten zegereeks voort

Tags: ,

BOSTON (ANP) – De basketballers van Boston Celtics hebben hun elfde zege op rij geboekt in de Amerikaanse NBA, maar de overwinning van 90-87 op Charlotte Hornets kwam niet eenvoudig tot stand.

De Celtics moesten na amper twee minuten spelen een zware tegenvaller incasseren. Aanwinst Kyrie Irving kreeg van ploeggenoot Aron Baynes per ongeluk een elleboog tegen zijn hoofd en moest met vermoedelijk een hersenschudding het veld verlaten.

Het duurde even voordat de ploeg uit Boston die klap te boven was. De Hornets namen een voorsprong van 18 punten en pas in het derde kwart begon de thuisploeg terug te krabbelen. In het vierde kwart zetten de Celtics alsnog het duel naar hun hand. Shane Larkin en Jayson Tatum waren de topschutters bij de winnende ploeg met ieder 18 punten.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.