TPOok!

 
avatar
   
Sport

Lavreysen pakt goud op sprint in Manchester

Tags: ,

MANCHESTER (ANP) – Baanwielrenner Harrie Lavreysen heeft goud veroverd in het sprinttoernooi bij de wereldbeker in Manchester. De twintigjarige Brabander was zaterdag in de finale de Pool Mateusz Rudyk in beide heats overtuigend de baas. Lavreysen won vorig jaar WK-zilver op de sprint, vorige week pakte hij bij de wereldbekerwedstrijd in Polen goud op de teamsprint.

In de halve finale had Lavreysen afgerekend met landgenoot Matthijs Büchli, die uitkomt voor BEAT Cycling Club. Lavreysen won de eerste heat en hoefde de tweede heat niet meer voluit te gaan, toen Büchli ten val kwam. De onfortuinlijke baanwielrenner meldde zich vervolgens af voor de strijd om het brons en eindigde als vierde.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.