TPOok!

 
avatar
   
Sport

Verstappen start van vierde plek in Brazilië

Tags: ,

SÃO PAULO (ANP) – Max Verstappen begint zondag van de vierde startplek aan de Grand Prix van Brazilië. Valtteri Bottas reed op het circuit van Interlagos de snelste tijd in de kwalificatie. De Fin was in zijn Mercedes net iets sneller dan Sebastian Vettel. Kimi Räikkönen, eveneens van Ferrari, snelde naar de derde tijd.

Verstappen, superieur winnaar van de vorige race in Mexico, moest ruim een halve seconde toegeven op Bottas. Hij klaagde na een negende plaats op de derde training over de balans van zijn Red Bull. Verstappen kwam vrijdag in de eerste twee trainingen niet verder dan een vierde en vijfde plaats.

De kersverse wereldkampioen Lewis Hamilton is zondag veroordeeld tot een inhaalrace. De Brit verloor in zijn eerste rondje tijdens de kwalificatie de macht over zijn Mercedes en belandde in de bandenstapels.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.