TPOok!

 
avatar
   
Sport

Vlhova troeft Shiffrin af in openingsslalom

Tags: ,

LEVI (ANP) – De Slowaakse skiester Petra Vlhova heeft de eerste slalom om de wereldbeker van het olympische seizoen gewonnen. Ze troefde in het Finse skioord Levi in twee manches de Amerikaanse topfavoriete Mikaela Shiffrin af. Het verschil na twee runs was een tiende van een seconde. De derde plaats was voor de Zwitserse Wendy Holdener.

Shiffrin, de regerend olympisch kampioene op de slalom en drievoudig wereldkampioene op deze discipline, was wel de snelste in de eerste manche, maar Vlhova maakte het verschil in de tweede manche meer dan goed.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.