TPOok!

 
avatar
   
Sport

Zilver en brons voor wielrensters op keirin

Tags: ,

MANCHESTER (ANP) – Shanne Braspennincx en Laurine van Riessen hebben zaterdag bij de wereldbekerwedstrijden in Manchester zilver en brons gepakt op keirin. De twee Nederlandse baanwielrensters moesten alleen de Duitse wereldkampioene Kristina Vogel voor laten gaan.

Anderhalve ronde voor de streep ging de Australische Stephanie Morton onderuit en ze nam de Maleisische Fatehah Mustapa mee in haar val. Braspennincx kon een val maar net vermijden, Van Riessen ging er aan de rechterkant langs en reed zelfs over een van de baanfietsen zonder ten val te komen. Beide baanwielrensters konden door de valpartij de Duitse echter niet meer achterhalen.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.