TPOok!

 
avatar
   
Sport

Verstappen niet optimistisch voor Brazilië

Tags: ,

SÃO PAULO (ANP) – Max Verstappen begint zondag om 17.00 uur niet heel optimistisch aan de Grand Prix van Brazilië. De Limburger merkte tijdens de trainingen en kwalificatie dat zijn wagen snelheid mist op het circuit van Interlagos. ,,Op deze manier kan ik niet aanvallen'', concludeerde hij na een vierde tijd in de kwalificatie.

Verstappen won twee van de laatste vier races in de Formule 1. In São Paulo kwam hij vrijdag en zaterdag echter niet in de buurt van Mercedes en Ferrari. Toch start hij van de vierde positie omdat Lewis Hamilton in zijn eerste rondje van de kwalificatie in de bandenstapels belandde en achteraan moet beginnen.

Valtteri Bottas (Mercedes) start van pole, voor Sebastian Vettel en Kimi Räikkönen van Ferrari.

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.